Prenumerera på AMI NEWS!

Allergan har en lång erfarenhet av att arrangera utbildningsprogram och kliniska kurser för vårdpersonal inom många terapiområden. Den erfarenheten har vi nu tagit med oss och skapat en utbildningsplattform för medicinsk lärande under namnet Allergan Medical Institute (AMI).

Som service till dig som använder BOTOX® önskar vi kontinuerligt hålla dig uppdaterad på nya AMI program men även aktuella publicerade studier, nya indikationer och mycket annat spännande som händer runt omkring BOTOX®. Därför startar vi nu ett digitalt nyhetsbrev under namnet AMI NEWS. Klicka här för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev AMI NEWS

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vill du få kontinuerlig information och nyheter om BOTOX®? I våra nyhetsbrev kan du bl. a läsa om nya publicerade studier, nya indikationer, utbildningar och mycket annat spännande som händer runt omkring BOTOX®.

Anmäl dig »

Beställ vårt patient- och informationsmaterial

Här kan du beställa vårt patient- och informationsmaterial eller ladda hem materialet som PDF-filer

Läs mer »

Allergan Medical Institute – Medical training

AMI erbjuder högklassiga och innovativa utbildningar inom de terapiområden där BOTOX® har indikationer.

Läs mer »